www.komicite.com Форуми www.komicite.com
Forum komicite

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Наградите от турнето

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.komicite.com Форуми -> ТЕХНОПОЛИС ТУРНЕТО НА КОМИЦИТЕ 2007
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Morphadron

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Вто Сеп 02, 2008 4:08 pm    Заглавие: Наградите от турнето Отговорете с цитат

Здравейте. Мина се време от турнето във Варна на 21 и ето че днес ми се обаждат една жена, от скрит номер Rolling Eyes и ми казва че съм спечелил аз награда от Булсатком някакъв цифров приемник и незнам си още какво там Question Не беше ли наградата само 1 и то кола Question Да не е това поредната схема на телефонните мафиоти Question Някой да ме светне какви са тия награди...
naskoart

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Вто Сеп 02, 2008 4:32 pm    Заглавие: хах Отговорете с цитат

Преди малко и на мен ми се обадиха от булсатком Smile СПЕЧЕЛИЛ съм ........ ама трябвало да се абонирам за 12 месеца ..... тинтири минтири Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя MSN Messenger
lachkooo

МнениеПуснато на: Вто Сеп 02, 2008 9:31 pm    Заглавие: ss Отговорете с цитат

и аз сам спечелил ... Very Happy и на мен ми се обадиха! това задалйително ли е да се абонираш за 12 месеца? и ние печелим само пакета( приемник циния) или и карта? защото ми каза че трябва да се заплати само такса от 15 лв за да ми го инсталират?
Pizza

МнениеПуснато на: Пет Сеп 05, 2008 8:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Има нещо гнило тука Laughing Майка ми също спечели... още тогава ми стана странно ние не сме от най-големите късметлии...особено аз.
Снощи и на мен ми се обадиха и вече параноята е голяма Laughing
Онзи ми вика 18 месеца договор трябва да подпиша... като му казах че вече имаме един сателит пък ми вика че мога да го подаря на някой той бил мой.. а преди малко ми говореше за договор Rolling Eyes
Имам чуството че всеки 2-3 е "спечелил от томболата"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.komicite.com Форуми -> ТЕХНОПОЛИС ТУРНЕТО НА КОМИЦИТЕ 2007 Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети