www.komicite.com Форуми www.komicite.com
Forum komicite
 
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Нов герой за комиците „Чупката"

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.komicite.com Форуми -> Пожелахте да видите
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
fox_8011Регистриран на: 02 Ное 2009
Мнения: 3

МнениеПуснато на: Пет Юни 04, 2010 9:27 pm    Заглавие: Нов герой за комиците „Чупката" Отговорете с цитат

Нов герой за комиците -Радост Интригантска –по прякор „Чупката"
-Чупката е аптекарка в квартална аптека. Тя е на средна възраст и познава всичките си клиенти отлично.
- Чупка е най-завистливата, отмъстителна ,лукава, подла, безскрупулна, ...................................................жена, която сте виждали.
- Нейният специалитет е да настройва хората един срещу друг.
- Но Чупка има голям проблем със сдържането на нервите си. Когато тя се изнерви, а най-често това става, когато тя чуе , че някой е влюбен ,щастлив или ,просто, се чувства добре ,Чупка моментално, се побърква от завист и яд и започва, без да иска, да прави своята „уникална гримаса”, по време ,на която изстрелва светкавично и фразата – „Гад мръсна”- чрез която тя се успокоява. След като Чупка казва – „Гад мръсна” тя отново започва да се държи, все едно, нищо не е станало.
- Тази фраза-обида се разбира отлично от зрителите, затова и те винаги се смеят на нея, но „клиентите” на Чупка не могат да асимилират, какво точно казва тя и затова те винаги я молят да повтори казаното. А тя всеки път си измисля различна лъжа, за да се измъкне от „неловката” ситуация.
- „уникалната и гримаса” и „фразата”- „ГАД МРЪСНА” са запазената марка на Чупка, като герой в комиците.

Какво представлява „уникалната гримаса” на „Чупка”?
„Уникалната гримаса” на ядосаната Чупка, трябва да се измисли-отработи, конкретно с избрания от вас актьор за тази роля, защото според мен, тази „уникална гримаса” не може да се опише с думи, но все пак трябва да излъчва огромна напрегнатост – сякаш с последни усилия, Чупка се сдържа да не направи някоя глупост.

- Здравейте, аз съм Радост Интригантска, но ми викат „Чупката” , защото всички казват ,че когато се изнервя, съм започвала да правя много странни гримаси.
Също така, не знам защо , може и да е заради името ми - „Радост Интригантска”, може и заради някои лични заслуги, но има хора които, смятат, че съм била голяма интригантка. Била съм си доставяла радост , като съм настройвала хората един срещу друг. А най –голяма наслада съм изпитвала от хорското нещастие. Дрън – дрън - дрън
Не е така бе хора! Не е! Просто, в тази аптека е такава скука по цял ден и аз, горкичката, какво да правя, гледам малко да си разнообразя ежедневието. Това е!
Признавам си само, че може би, съм маааалко завистлива , когато чуя някой да ми се хвали колко бил влюбен......, щастлив.....,чувствал се добре.........
(тук гласът и се променя - става свиреп и яростен и много по-силен) Всъщност тогава, направо, се побърквам, но я ела ти да ми киснеш цял ден в тая забутана аптека, и ще те видя тогава, дали, ще ми се хвалиш и ще изглеждаш доволен от живота . Чупка без да се усети , сама се изнервя и затова започва да прави „уникалната си гримаса” ,като изрича и „фразата” - „Гад мръсна”.
След като изрича „Гад мръсна”, Чупка млъква и започва да припъшква, въртейки се отекчително на стола си, защото, явно „скуката” пак започва да я обсебва...............
В този момент към „гишето” на Чупка се приближават двама гейове - Мишето и Борето. Мишето е с много нежен глас и подчертано женствени движения(финна натура),а Борето е с доста груб глас, държи се по мъжествено и изглежда много по-едър
(Мишето) - Добър ден, Чупке .
(Чупка им се зарадва –„поредните и жертви”) -Здравейте Мише, Боре! Как сте днес?
(Мишето отговаря с голяма жизнерадостност) - Много добре, благодаря . Живота е толкова хубав, когато има любов, любов и пак любов . След тези думи той се обръща към Борето и му изпраща една въздушна целувка. Но, докато, Мишето е обърнат към Борето, Чупка, започва да прави своята „уникална гримаса” по време, на която изстрелва светкавично „фразата”- „Гад мръсна” След като изрича „Гад мръсна”, Чупка овладява нервите си.
(Мишето ) – Чупке, каза ли нещо , че не чух добре?
(Чупка) - А, нищо, нищо, просто си повтарям един антибиотик, че все го забравям как се казвше.
(Мишето) - Добре Чупке , дай ми набързо един презерватив и една кутийка вазелин, че нямам търпение да се приберем в къщи с Боренцето .
(Борето с твърд и непоколебим глас казва) - Мише, днес е петък аз съм отзад !
(Мишето) - Вярно бе Боре . Значи , Чупке, тогава искам, три кутийки призервативи и пет кутийки вазелин .
(Чупка се опитва да ядоса Мишето, като говори „уж” на майтап) - Мише, ти не се ли притесняваш малко. Все пак три кутийки по три презерватива всяка е равно на девет огромни кочана, които ти ще трябва да свариш със своето малко казанче, довечера. (След тези думи , Чупка се подсмихва подигравателно)
(Мишето) - Чупке ,това шега ли беше?
(Чупка) – Разбира се , че се шегувам. Ти да не се обиди , наистина?
(Мишето малко се засяга ,но запазва на 100% самообладание си) - Всъщност, мога да ти кажа , че изоооообщо не се притеснявам, защото с вазелина, знам че мога да поема и стотина. След което, намига бавно на Чупка със голямо самочувствие и вътрешно удовлетворение. Чупка побеснява отново, този път , защото Мишето я затапва. Тя започва да прави ,отново „уникалната си гримаса”, като изстрелва и „успокоителната си фраза - „гад мръсна” (но сега тя умишлено се обръща с гръб към Мишето , за да не може той да види шантавата и гримаса)
(Мишето) – Чупке , извинявай, пак не те разбрах , каза ли нещо ?
(Чупката) - Не не, повтарям си, отново, антибиотика, че все не мога да го запомня.
(Мръсничка ) –Между другото Мише , Боре, а бе вие не гледате ли новини бе хора?
(Боре ) - Защо бе чупке?
(Чупка) - Ами защото обявиха, че вазелина и всякакви подобни такива мазила, били страшно вредни за вашите....... царевички. Даже даваха един мъж който редовно си слагал такива помощни смазки и сега горкия ,казаха ,че пишкал само клекнал. Не знам сега, дали му се е кашнала оная му работа или дали , изобщо, все още, му е там.............. Ама, вие си знаете най добре................... Та , значи искахте три кутийки презервативи и пет кутийки вазелин , така ли беше момчета?
(Борето) – Амииии............., не, не, я , дай само три кутийки с презервативи .
Чупка му подава презервативите и Борето ги заплаща.
(Мишето е все още спокоен) - А бе Боре, ти да не вярваш на тези глупости бе? Всичко е само реклама и анти-реклама , нали знаеш?
(Борето с категоричен и неотстъпващ тон казва) –Мише , съжалявам , ама, докато не разберем как точно стоят нещата , няма да използваме вазелин.
(Мишето вече е ядосан) – Боре да знаеш, че няма да се разберем така. Без вазелин не съм съгласен, не и не! Много добре си спомняш миналата година какво стана !?
(Чупка налива бензин в огъня ) - Какво може да стане бе Мише, просто натурален секс , най - хубавия?( Чупка поглежда Мишето много сериозно и учудено)
(Мишето) - Натурален секс ли ? Чудя се, как , да ти го опиша този натурален секс при мен с Борето ,че да ти стане по ясно?
Ами представи си, че моя задник е един зглобен пъзел . А след секс без вазелин ,парченцата на пъзела, така се разместват, че става почти невъзможно да ги напаснеш, отново, всичките! Даже , от тогава съм забелязал, че като ходя по голяма нужда, курабийките ми излизат белязани от едната страна(Оплаква се Мишето) .
(Борето с загрижен тон казва ) -Добре де, Чупке, не можеш ли да измислиш някакъв компромисен вариант?Да предложиш нещо друго , ама , да е безопасно , де?
(Чупка) - Всъщност, мога. Вземете си обезболяващи и лепенки .
(Мишето вече много ядосан) -Боре, от сега ти казвам, че без вазелин тия презервативи дето си ги купи, само по пръстите на ръцете ще си ги навираш, даже трябваше още един да си вземеш за десетото пръстче!
(Борето-сърдит) – Говори си говори си , аз довечера, като та хвана на тясно ще видиш ти един вазелин!
(Мишето) – Боре, сериозно ти говоря, избирай или вземаме вазелин или тази вечер ще пропуснеш моята фуния на любовта!
(Борето ядосан) - Ай сектир бе! Ще си рискувам аз златния жезъл, заради някакъв си дефектен и космясъл .......пъзел! След тези думи, двамата си тръгват, но вече скарани.
(Чупка с огромно вътрешно задоволство казва) –Довиждане момчета, приятна вечер....


-

[b][/b]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.komicite.com Форуми -> Пожелахте да видите Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov