www.komicite.com Форуми www.komicite.com
Forum komicite

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Прибран Използвачев

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.komicite.com Форуми -> Пожелахте да видите
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Shortisc

МнениеПуснато на: Пон Сеп 20, 2010 11:55 pm    Заглавие: Прибран Използвачев Отговорете с цитат

Здравейте, искам да попитам аудиторията на комиците по БТВ, какви отзиви ще каже за един, измислен от мен герой на име Прибран Използвачев(Кръстю Лафазанов) и неговият най-добър приятел от детството и настоящ комши Дан Дупеданев(Любо Нейков)(Може и друго име за героят на Любо, просто това ми се струва забавноSmileЗначи, Прибран Използвачев, както се досещате е голям "използвач" и винаги е на гости при Дупеданев. Винаги носи по нещо за почерпване, като домати сорт "чери" или чаши 1 по-голяма и 1 по-малка, пълни със вода(това е във първият скеч, измислен от мен). Ако ви се струва интересно мога да постна и самият скеч, стига да има желаещи.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
InSaneG

Местожителство: BG

МнениеПуснато на: Вто Сеп 21, 2010 5:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Я доразкажи, че ми стана интересно Very Happy
Върнете се в началото
Shortisc

МнениеПуснато на: Вто Сеп 21, 2010 9:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами имало е случка, между годините приятелство, как Използвачев, помолил Дупеданев да го закара с колата до Стамболийски на зъболекар, обаче се оказало, че този Стамболийски е братовчед на Използвачев и му бил обещал, че ще му оправи зъбите безплатно стига да отиде. До тук добре обаче, братовчед му живял във Варна, а не на ул. Стамболийски във София. Другото е че тази роля би паснала идеално на К.Лафазанов, защото много добре имитира такъв тип хора.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.komicite.com Форуми -> Пожелахте да видите Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети