|
www.komicite.com Forum komicite
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Shortisc
|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2010 11:55 pm Заглавие: Прибран Използвачев |
|
|
Здравейте, искам да попитам аудиторията на комиците по БТВ, какви отзиви ще каже за един, измислен от мен герой на име Прибран Използвачев(Кръстю Лафазанов) и неговият най-добър приятел от детството и настоящ комши Дан Дупеданев(Любо Нейков)(Може и друго име за героят на Любо, просто това ми се струва забавно Значи, Прибран Използвачев, както се досещате е голям "използвач" и винаги е на гости при Дупеданев. Винаги носи по нещо за почерпване, като домати сорт "чери" или чаши 1 по-голяма и 1 по-малка, пълни със вода(това е във първият скеч, измислен от мен). Ако ви се струва интересно мога да постна и самият скеч, стига да има желаещи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
InSaneG
|
Пуснато на: Вто Сеп 21, 2010 5:47 pm Заглавие: |
|
|
Я доразкажи, че ми стана интересно  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shortisc
|
Пуснато на: Вто Сеп 21, 2010 9:20 pm Заглавие: |
|
|
Ами имало е случка, между годините приятелство, как Използвачев, помолил Дупеданев да го закара с колата до Стамболийски на зъболекар, обаче се оказало, че този Стамболийски е братовчед на Използвачев и му бил обещал, че ще му оправи зъбите безплатно стига да отиде. До тук добре обаче, братовчед му живял във Варна, а не на ул. Стамболийски във София. Другото е че тази роля би паснала идеално на К.Лафазанов, защото много добре имитира такъв тип хора. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|