Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
svetlio
|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2011 12:22 pm Заглавие: КЪДЕ ЩЕ БЪДЕМ: |
|
|
„КОМИЦИТЕ” И „СТОЛИЧАНИ В ПОВЕЧЕ” ТРЪГВАТ НА ТУРНЕ
Националното турне „Сладки избори” 2011 с „Комиците” и „Столичани в повече” започва на 13-ти август. Зрителите ще видят 13 концерта в 8 града! Любимите актьори ще се срещнат с публиката първо в[b] Сандански на 13-ти, на 14 и 15 август в Пловдив, 16-17 – Стара Загора, 19-20 август- в Бургас, 21-22- Варна, 23-24- Каварна, 25-26- Русе и 27- Горна Оряховица.[/b] В „Сладки избори” 2011 ще се включат още - Графа и Акага.
„Захарни заводи” – Горна Оряховица е генерален спонсор на турнето.
Не случайно мотото на турнето е „Сладки избори”. Първо, защото то се случва в навечерието на важни за страната избори, второ, защото всички българи очакват резултатите от кметската надпревара в сериала на бтв - „Столичани в повече”- Лютов или Чеканов и трето, защото всеки от нас прави стотици избори, които предопределят живота ни – избор в любовта, кариерата и приятелството. В 8-те града на турнето, двамата герои – кандидат-кметове от „Столичани в повече” Лютов и Чеканов, ще проведат на живо своята предизборна кампания. Всеки, който присъства, ще гласува с билета си и в края на концерта ЦИК на „Комиците” ще обяви победителя. Един от всички гласували ще спечели и награда – голям плазмен телевизор!
Билетите за Националното турне „Сладки избори” 2011 на „Комиците” и „Столичани в повече” ще се продават от 1 август в специалните шатри на „Захарни заводи” в центъра на всеки град от турнето. Традиционно концертите се провеждат в Летните театри, а организаторите препоръчват да закупите билетите си още в първите дни, защото свършват бързо.
Очаква Ви незабравимо лято – със смях, добро настроение, много награди и подаръци!
Направете и Вие своя „Сладък избор”! |
|
Върнете се в началото |
|
|
svetlio
|
Пуснато на: Пон Юли 25, 2011 3:35 pm Заглавие: Местата за продажба на билети са: |
|
|
Местата за продажба на билети са:
Сандански – площад България, пред Културния дом
Пловдив – площад Централен, до паметника на Гюро Михайлов
Стара Загора – ул. Цар Симеон Велики, пред джамията
Бургас – площад „Тройката”
Каварна - на касата на читалището
Варна – на касата на Летен театър
Русе – Александровска 93, срещу Централни хали
Велико Търново – пл. Майка България, пред общината
Горна Оряховица – пл. Георги Измирлиев |
|
Върнете се в началото |
|
|
G0ld
|
Пуснато на: Чет Авг 04, 2011 7:54 pm Заглавие: |
|
|
А билета на каква цена е? Благодаря предварително. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Vortex
|
Пуснато на: Съб Авг 06, 2011 10:37 am Заглавие: |
|
|
Продават ли се още билети в пловдив,понеже вчера минах покрай центъра но не намерих никой до паметника на Гюро Михайлов. |
|
Върнете се в началото |
|
|
lin
|
Пуснато на: Съб Авг 13, 2011 8:28 am Заглавие: |
|
|
[quote="G0ld"]А билета на каква цена е? Благодаря предварително. [/quote] da i az se interesuvam pove4e ot tova kade v Plovdiv 6te se provede i kakva e cenata na bileta |
|
Върнете се в началото |
|
|
Dimitar
|
Пуснато на: Пет Авг 19, 2011 11:53 am Заглавие: |
|
|
А в кой град ще снимате турнето? |
|
Върнете се в началото |
|
|
Паган
|
Пуснато на: Нед Авг 21, 2011 1:13 pm Заглавие: БЕСЕН! |
|
|
Аз съм от Бургас и тази година не можах да си купя билет за шоуто, за което сте виновни вие! Досега нямам пропуснато нито турне, нито телевизионно предаване! Отсега нататък обаче това се променя! Нито ще ви гледам предаването по трелевизията, нито ще ви ходя и на турнетата, нито ще дойда и до София да ви гледам, за което бях събрал пари! Изгубихте си един от най-верните почитатели!!! |
|
Върнете се в началото |
|
|
kiril.g
|
Пуснато на: Пет Авг 26, 2011 11:45 pm Заглавие: Re: БЕСЕН! |
|
|
[quote]Аз съм от Бургас и тази година не можах да си купя билет за шоуто, за което сте виновни вие! Досега нямам пропуснато нито турне, нито телевизионно предаване! Отсега нататък обаче това се променя! Нито ще ви гледам предаването по трелевизията, нито ще ви ходя и на турнетата, нито ще дойда и до София да ви гледам, за което бях събрал пари! Изгубихте си един от най-верните почитатели!!![/quote]
А ще споделите ли с нас? Аз бях много доволен как ме обслужиха на касата както и как протече концерта. (От Сандански съм) |
|
Върнете се в началото |
|
|
merryjohan
|
|
Върнете се в началото |
|
|
|