www.komicite.com Форуми www.komicite.com
Forum komicite

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

kakvo 6te kajete za Aktiorite?
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.komicite.com Форуми -> Гост-актьорите
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
summer656

МнениеПуснато на: Съб Май 19, 2007 5:33 am    Заглавие: kakvo 6te kajete za Aktiorite? Отговорете с цитат

vsi4ki aktiori sa super qki i zabavni. men li4no Vladi Vargala nai me kefi mn gotin 4ovek, pi4 i polovina. az li4no samo kato go vida i lqgam da se hilq Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
foty

Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Пон Май 21, 2007 1:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

той въргала направи фурор преди години , с ланците пред магурата.
много си го обичам.
ей сега се сетих и за августин пейчинов ,дали пък не бъркам името.
ма ше се сетите за кой си мисля.
Върнете се в началото
summer656

МнениеПуснато на: Пон Май 21, 2007 4:39 pm    Заглавие: ха Отговорете с цитат

ооо ако говорим за Обич от Комиците аз обичам и харесвам на първо място Евтим след това Варгала после водещия и нататък вече актьорите Smile
Върнете се в началото
letter

Местожителство: България

МнениеПуснато на: Пет Май 25, 2007 11:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

summer656 Тревожиш ме. Нека да не влизаме в спор, кой всъшност стои в основата на идеята за КОМИЦИТЕ. Ние с теб сме фенове на това предаване. Между другото идеята за това предаване е на Л.Нейков още от две години. Той я споделил с Евтим след тяхното напускане от онова шоу. Евтим прегърнал идеята и ето ги двамата продуценти. Предаване от такъв ранг се прави от съдружие от приятели. И така и двамата продуценти са готини и най вероятно добри приятели, които гледат в една посока. Апропо Любо това шоу го правеше в продължение на две години в същото заведение "ДАЛИ" /за справка 2002 и 2003 година/. Още там той говореше за ттова шоу но не знаеше още как ще се казва. Нека просто се радваме на КОМИЦИТЕ .
Върнете се в началото
letter

МнениеПуснато на: Пет Май 25, 2007 11:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

summer656 Тревожиш ме. Нека да не влизаме в спор, кой всъшност стои в основата на идеята за КОМИЦИТЕ. Ние с теб сме фенове на това предаване. Между другото идеята за това предаване е на Л.Нейков още от две години. Той я споделил с Евтим след тяхното напускане от онова шоу. Евтим прегърнал идеята и ето ги двамата продуценти. Предаване от такъв ранг се прави от съдружие от приятели. И така и двамата продуценти са готини и най вероятно добри приятели, които гледат в една посока. Апропо Любо това шоу го правеше в продължение на две години в същото заведение "ДАЛИ" /за справка 2002 и 2003 година/. Още там той говореше за ттова шоу но не знаеше още как ще се казва. Нека просто се радваме на КОМИЦИТЕ .
Върнете се в началото
manonik

МнениеПуснато на: Съб Май 26, 2007 12:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Пуснато на: Съб Май 26, 2007 12:04 am Заглавие: manonik

--------------------------------------------------------------------------------

letter и аз те подкрепям. Аз съм голям фен на Л. Нейков. Не пропусках негово участие в Дали. Имаха участие всеки ден с изклъчение на Вторниците. Не знам колко пари за входни такси съм дал. Но си заслужаваше. Шоуто беше ВЕЛИКО. Комиците е абсолютно същия формат само че с декор и име. По време на участие Любо е споменавал, че му се иска това шоу да го направи телевизионно. Но той още беше при Славчо и както се досещаш, вилата забодена във врата доста му е пречела. Евтим също е готин. Факта че се разведе със дългия го показва. Нека феноветие им да се подкрепяме. Да ГЛЕДАМЕ това готино шоу и да им пожелаем много успехи и да ни карат да се смеем все повече. Успех пичове. Имате много фенове. Между другото и извън България. GOOD LOCK!!!
Върнете се в началото
summer656

МнениеПуснато на: Съб Май 26, 2007 7:21 pm    Заглавие: ха Отговорете с цитат

миличък или миличка си незнам. Аз съм 100% не даже 100000% сигорна че Евтим е в основата.Няма да казвам защо съм толко сигорна и откаде го знам просто съм сигорна и го знам . Гаранция давам. Да вярно е че Любо е супер пич и че е имал такова шоу но моля ти се сега да не се караме. важното е че Комиците съществуват и имат много фенове. Аз съм супер фенка на Евтим тъи че немога да не го защитавам от мен по голяма фенка надали има. Всички са пичове но аз си подкепям най-много Евтим разбери ме ти и всички останали каквото и да ми казвате аз си знам моито си и тва си е Wink
Върнете се в началото
letter

МнениеПуснато на: Нед Май 27, 2007 3:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Миличка summer656, и аз не искам да споря с теб но ме сърби ръката да уточня как точно стоят нещата. Л.Нейков имаше идея още преди две години да прави това шоу в съдружие с Руслан Мъйнов. Руслан обаче страда от нерешителност и песимистичен синдром. Просто с Евтим си допаднаха като характери и се оказаха на едно и също място по едно и също време. Евтим с готовност е прегърнал идеята и ето го НАЙ - добрия отбор. Нека им пожелаем успех. Трябва да ги подкрепяме. Те имат нижда от феновете си. Между другото аз съм хетеросексуален /обожаващ жените/ мъж, фен на КОМИЦИТЕ /демек истинските кумици/. Според мен има още какво да се желае в предаването но на този етап те се справят доста успешно. Доста добре вървят нагоре. След около година ги виждам там /горе де/.
Върнете се в началото
summer656

МнениеПуснато на: Нед Май 27, 2007 7:26 pm    Заглавие: ха Отговорете с цитат

миличък квото и да ми говориш аз си знам моито и хич не ме интересува. подкрепям ги от всякаде. И им желая успех. А моля всички никои да не говори лошо за Евтим щото ще се распраа с мен Wink
Върнете се в началото
betitu

Местожителство: Горна Оряховица city =)

МнениеПуснато на: Нед Май 27, 2007 10:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мен Влади-Въргала ме дразни ... и превключвам канала като го видя Confused
summer656

МнениеПуснато на: Пон Май 28, 2007 12:22 pm    Заглавие: ха Отговорете с цитат

защто така? Surprised какво те дразни във Влади? няма нищо лошо де тва си е твое мнение обаче ми е любопитно да разбера какво те дразни в него Wink
Върнете се в началото
betitu

Местожителство: Горна Оряховица city =)

МнениеПуснато на: Пон Май 28, 2007 10:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами незнам просто физиономията му ми е антипатична,а и ме дразни как говори Laughing Аз и "Сладко отмъщение" не гледам по същата причина Smile И прическата му е... Rolling Eyes
summer656

МнениеПуснато на: Сря Май 30, 2007 12:18 am    Заглавие: ха Отговорете с цитат

няма лошо тва си е лично мение Cool
Върнете се в началото
gunitu

МнениеПуснато на: Пет Авг 31, 2007 7:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

[quote="betitu"]Мен Влади-Въргала ме дразни ... и превключвам канала като го видя Confused[/quote]
[b]Напълно те подкрепям Wink ...не знам защо,но и аз не го харесвам Rolling Eyes [/b]
summer656

МнениеПуснато на: Съб Сеп 01, 2007 1:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

е не го харесвате щот не го познавате за това ако го познавахте нямаше така да мислите Exclamation Wink
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.komicite.com Форуми -> Гост-актьорите Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 1 от 5

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети