www.komicite.com Форуми www.komicite.com
Forum komicite

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

питане
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.komicite.com Форуми -> ПРЕДАВАНЕТО
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
summer656

МнениеПуснато на: Вто Сеп 04, 2007 7:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

манииии то тряя малко мозък за да се сетиш че ако натиснеш на ICQ може се пак да ти се появи името му е така от нищото ама от каде тоя касмет да се сетиш Wink те мозъци никаде не продават Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
manonik

МнениеПуснато на: Вто Сеп 04, 2007 8:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

[quote="summer656"]манииии то тряя малко мозък за да се сетиш че ако натиснеш на ICQ може се пак да ти се появи името му е така от нищото ама от каде тоя касмет да се сетиш Wink те мозъци никаде не продават Laughing Laughing Laughing[/quote]
Защо изобщо някой трябва да се представя. Така си е по-готино. 7878, да не си посмял/ла да се представяш. Ще те замеряме с камъни ако го направиш! ХА ха
Върнете се в началото
aktualna

МнениеПуснато на: Вто Сеп 04, 2007 8:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

[quote="manonik"][quote="summer656"]манииии то тряя малко мозък за да се сетиш че ако натиснеш на ICQ може се пак да ти се появи името му е така от нищото ама от каде тоя касмет да се сетиш Wink те мозъци никаде не продават Laughing Laughing Laughing[/quote]
Защо изобщо някой трябва да се представя. Така си е по-готино. 7878, да не си посмял/ла да се представяш. Ще те замеряме с камъни ако го направиш! ХА ха[/quote]
И дървета също. Ти /7878/ сигурно ще предпочетеш да те замеряме с пачки пари но нали парите не са всичко все пак.
Върнете се в началото
vladi

МнениеПуснато на: Вто Сеп 04, 2007 9:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре де добре Confused Embarassed
summer656

МнениеПуснато на: Вто Сеп 04, 2007 11:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

абе не говорета така на 7878 можели да сте такива хора начи тцтцтцтц па потърсете кой е тои и тогаа говорете квоти и да е ееее малко уважение де Exclamation Exclamation
Върнете се в началото
manonik

МнениеПуснато на: Сря Сеп 05, 2007 8:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

[quote="summer656"]абе не говорета така на 7878 можели да сте такива хора начи тцтцтцтц па потърсете кой е тои и тогаа говорете квоти и да е ееее малко уважение де Exclamation Exclamation[/quote]
Миличка, за свое сведение това бяха шегички. Опитваме се да се забавляваме. Ти имаш ли проблем с шегите /не ми се пали като на другите, просто ми обясни спокойно защо не схвана шегите/? Когато не можеш да се включиш на вълната на разговора, просто недей да го правиш /вземи пример от всички регистрирани, които не са написали нито едно мнение, а само си четат/.
Върнете се в началото
summer656

МнениеПуснато на: Сря Сеп 05, 2007 11:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

многооо сорка ама тоя форум не е само да чета коментарите на другите а е да чета и да исказвам мнението си.няма да взимам от никои пример защото аз съм си аз и си коментирам квото си искам и както си искам.
Върнете се в началото
manonik

МнениеПуснато на: Сря Сеп 05, 2007 12:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

[quote="summer656"]многооо сорка ама тоя форум не е само да чета коментарите на другите а е да чета и да исказвам мнението си.няма да взимам от никои пример защото аз съм си аз и си коментирам квото си искам и както си искам.[/quote]
Така скоро никой няма да ти обръща внимание. Просто ще си глас в пустиня.
Върнете се в началото
summer656

МнениеПуснато на: Сря Сеп 05, 2007 7:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз никога няма да съм глас в пустинията споко Wink А може ли тогаа да те питам кво толко съм напраила че се заяждаш просто подкрепям комиците и някои кат пита за нешо аз му отговарям в тва ако намираш нещо лошо ..... неща да се заяждам с никого посто шот не ми е приятно и не е много културно но като ме предизвикат винаги отговарям няма да стоя и да гледам кат пребозало теле. първо шот и аз имам мение и второ не съм некоя случаина за да се заяждат хората с мен.ако имаш някакви проблеми и некви забележки пиши ми съобщение да не се праим на интересни. форума не е за расправии. и не само ти които и да е ако има нещо да ми казва нека ми го каже в съобщение не в форума.
Върнете се в началото
summer656

МнениеПуснато на: Вто Сеп 11, 2007 5:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

искам да попитам колко ще е входа за шоуто на 18 в 20:00 в малкото НДК ? Wink
Върнете се в началото
gunitu

МнениеПуснато на: Сря Сеп 12, 2007 9:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

[b]Ми нали уж преди входа беше свободен...или поне аз така си мисля Embarassed [/b]
aktualna

МнениеПуснато на: Сря Сеп 12, 2007 9:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

[quote="summer656"]искам да попитам колко ще е входа за шоуто на 18 в 20:00 в малкото НДК ? Wink[/quote]
До колкото съм запозната те излъчваха от Дали, с което имаха договор да излъчват безплатно /без да плащат наем/, а заведението си печели от евентуален вход и консумация на зрителите /защото е заведение/. Предполагам, че в кино Люмиер ще е същото. Все пак и киното трябва да реализира печалба. Ако плащат наем пак ще има билети просто ще ги плащаме на Комиците. Няма безплатен обяд. Плащаме си, че ги гледаме на живо
Върнете се в началото
summer656

МнениеПуснато на: Сря Сеп 12, 2007 4:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

за мене няма проблем ако тря и 20 лева ще дам за да ги глевдам на живо Exclamation Exclamation Exclamation
Върнете се в началото
gunitu

МнениеПуснато на: Чет Сеп 13, 2007 1:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

[quote="summer656"]за мене няма проблем ако тря и 20 лева ще дам за да ги глевдам на живо Exclamation Exclamation Exclamation[/quote]
[b]Да,наистина си заслужава в името на тръпката Laughing Laughing Laughing за този,който може да иде в София де Rolling Eyes [/b]
summer656

МнениеПуснато на: Чет Сеп 13, 2007 6:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

даммм Wink е колко му е един билет за влака не е повече от 3 лева Wink
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.komicite.com Форуми -> ПРЕДАВАНЕТО Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети