Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vencitu
|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2007 11:49 pm Заглавие: Комиците - Online |
|
|
Здравейте, аз се казвам Венци и съм от Смолян. В момента съм студент в Англия и искам да предложа на екипа на комиците да направят сайта, така че от него да може да се гледат примерно последното излязло предаване на "Комиците" и да речем още 4-5 предавания на зад. Сигурен съм, че не само аз ще оценя това, но и всички останали сънародници, принудени по една или друга причина да напуснат пределите на България! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
7878
|
Пуснато на: Чет Ное 01, 2007 11:12 am Заглавие: |
|
|
Nettera.tv |
|
Върнете се в началото |
|
 |
summer656
|
Пуснато на: Чет Ное 01, 2007 2:07 pm Заглавие: |
|
|
Комиците са най-добрите.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
giraffe
|
Пуснато на: Пет Ное 02, 2007 11:20 am Заглавие: Re: Комиците - Online |
|
|
[quote="vencitu"]Здравейте, аз се казвам Венци и съм от Смолян. В момента съм студент в Англия и искам да предложа на екипа на комиците да направят сайта, така че от него да може да се гледат примерно последното излязло предаване на "Комиците" и да речем още 4-5 предавания на зад. Сигурен съм, че не само аз ще оценя това, но и всички останали сънародници, принудени по една или друга причина да напуснат пределите на България![/quote]
Предложението ти е готино! Ще помислим как да улесним повече достъпа до различните издания на предаването чрез нашия сайт.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
summer656
|
Пуснато на: Пет Ное 02, 2007 12:47 pm Заглавие: |
|
|
мхм ще е хубаво да може директно от сайта на Комиците да се гледа шоуто. защото иначе много трудно се намира шоуто.поне за мен.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Лелемале
Регистриран на: 08 Фев 2008 Мнения: 7 Местожителство: някъде под звездите
|
Пуснато на: Съб Фев 16, 2008 5:13 pm Заглавие: |
|
|
Хиляди аплодисменти за прекрасната идея, наречена"Комиците"!С всяко предаване ставам по-заклет зрител и това е защото сте по-фреш от всичко петъчно-вечерно и изобщо ефирно Какво става със семейство "Склеротикови?"Поздрави за целия екип саморасляци-уникати! _________________ "Младеж кани девойка вкъщи. Настанява я и пита:
- Чай, кафе, интернет? " |
|
Върнете се в началото |
|
 |
summer656
|
Пуснато на: Сря Фев 20, 2008 7:19 pm Заглавие: |
|
|
гледаи комиците и ще разбереш какво става със семейството  |
|