www.komicite.com Форуми www.komicite.com
Forum komicite

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Комиците - Online

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.komicite.com Форуми -> ПРЕДАВАНЕТО
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
vencitu

МнениеПуснато на: Сря Окт 31, 2007 11:49 pm    Заглавие: Комиците - Online Отговорете с цитат

Здравейте, аз се казвам Венци и съм от Смолян. В момента съм студент в Англия и искам да предложа на екипа на комиците да направят сайта, така че от него да може да се гледат примерно последното излязло предаване на "Комиците" и да речем още 4-5 предавания на зад. Сигурен съм, че не само аз ще оценя това, но и всички останали сънародници, принудени по една или друга причина да напуснат пределите на България!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
7878

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Ное 01, 2007 11:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Nettera.tv
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
summer656

МнениеПуснато на: Чет Ное 01, 2007 2:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Комиците са най-добрите. Razz
Върнете се в началото
giraffe

МнениеПуснато на: Пет Ное 02, 2007 11:20 am    Заглавие: Re: Комиците - Online Отговорете с цитат

[quote="vencitu"]Здравейте, аз се казвам Венци и съм от Смолян. В момента съм студент в Англия и искам да предложа на екипа на комиците да направят сайта, така че от него да може да се гледат примерно последното излязло предаване на "Комиците" и да речем още 4-5 предавания на зад. Сигурен съм, че не само аз ще оценя това, но и всички останали сънародници, принудени по една или друга причина да напуснат пределите на България![/quote]

Предложението ти е готино! Ще помислим как да улесним повече достъпа до различните издания на предаването чрез нашия сайт. Very Happy
Върнете се в началото
summer656

МнениеПуснато на: Пет Ное 02, 2007 12:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мхм ще е хубаво да може директно от сайта на Комиците да се гледа шоуто. защото иначе много трудно се намира шоуто.поне за мен. Wink
Върнете се в началото
Лелемале

Местожителство: някъде под звездите

МнениеПуснато на: Съб Фев 16, 2008 5:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хиляди аплодисменти за прекрасната идея, наречена"Комиците"!С всяко предаване ставам по-заклет зрител и това е защото сте по-фреш от всичко петъчно-вечерно и изобщо ефирно Laughing Какво става със семейство "Склеротикови?"Поздрави за целия екип саморасляци-уникати!
summer656

МнениеПуснато на: Сря Фев 20, 2008 7:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

гледаи комиците и ще разбереш какво става със семейството Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.komicite.com Форуми -> ПРЕДАВАНЕТО Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети