Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Morphadron
|
Пуснато на: Вто Сеп 02, 2008 4:08 pm Заглавие: Наградите от турнето |
|
|
Здравейте. Мина се време от турнето във Варна на 21 и ето че днес ми се обаждат една жена, от скрит номер и ми казва че съм спечелил аз награда от Булсатком някакъв цифров приемник и незнам си още какво там Не беше ли наградата само 1 и то кола Да не е това поредната схема на телефонните мафиоти Някой да ме светне какви са тия награди... _________________ Всичко е в главата ти! Контролирай съдбата си!Ти го можеш! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
naskoart
|
Пуснато на: Вто Сеп 02, 2008 4:32 pm Заглавие: хах |
|
|
Преди малко и на мен ми се обадиха от булсатком СПЕЧЕЛИЛ съм ........ ама трябвало да се абонирам за 12 месеца ..... тинтири минтири  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lachkooo
|
Пуснато на: Вто Сеп 02, 2008 9:31 pm Заглавие: ss |
|
|
и аз сам спечелил ... и на мен ми се обадиха! това задалйително ли е да се абонираш за 12 месеца? и ние печелим само пакета( приемник циния) или и карта? защото ми каза че трябва да се заплати само такса от 15 лв за да ми го инсталират? _________________ az i samo az |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pizza
|
Пуснато на: Пет Сеп 05, 2008 8:51 am Заглавие: |
|
|
Има нещо гнило тука Майка ми също спечели... още тогава ми стана странно ние не сме от най-големите късметлии...особено аз.
Снощи и на мен ми се обадиха и вече параноята е голяма
Онзи ми вика 18 месеца договор трябва да подпиша... като му казах че вече имаме един сателит пък ми вика че мога да го подаря на някой той бил мой.. а преди малко ми говореше за договор
Имам чуството че всеки 2-3 е "спечелил от томболата" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|